Sämsta lördagen EVER!

Fredagen var rätt chill, var med AM och Melica under kvällen. Vi gjorde våfflor med grädde och jordgubbar och kollade på film, suuupergott! :D

Lördagen blev inte lika chill. Det som började så bra?
Vaknade vid elva, och efter en lagom stor frukost gick jag ut och la mig på balkongen och lapade sol.. sommaren är här på allvar! (bara för att jag skrev det så kommer det väl regna imorgon eller nåt)
Latade mig rejält, satt lite vid datorn, fifflade med lite allt möjligt innan det var dags att knata över till Calle vid halvtre-rycket.

Matchen gick åt helvete. Visst, vi (Bajen) lirade ingen mästarfotboll men snubben som avgjorde matchen hette Martin Hansson. Domarjäveln hade knappt ett rätt genom hela matchen, det kändes ibland som att han med mening dömde mot oss bara för att visa att han kan stå emot Söderstadions publiktryck.

Sen var det tydligen några jävla idioter som hotade Tony Gustavsson efter matchen, och det värsta är att de kallade sig Bajensupportrar. Hur är man funtad när man gör något sånt?
"Vänta fan, jag har en idé. Nu när vi har förlorat matchen och alla är sura, så kan jag ju alltid gå och HOTA tränaren och kalla honom hora, då kanske vi kniper SM-guldet!"
Bra tänkt!

På kvällen drog jag, Calle och Joel till Rålis för lite parkchill. Hade snackat med Malin innan så det verkade rätt soft sådär. Efter mycket letande (lokalsinnet på topp) så hittade vi dit. Efter en blick över gruppen med människor så kände vi direkt att, som någon Kent-låt: "Vi är inte som dom andra".
Det var typ 99 % poppare där, och så kom vi där.. kändes lite som att dom kollade snett på oss, men who can blame 'em, haha. Så jag sa till Malin "det här är inget personligt, men jag tror vi ska dra igen". Hon var med på noterna, skönt det iallafall : )
Kändes lite drygt att döma människor sådär hårt, men dels så kände vi oss inte jättevälkomna rent allmänt och ibland måste man bara gå på magkänslan. Vi ringde runt lite efter nån fest och Joel hittade en, men han fick inte ta med sig några. Kul!
Vi fick hum om någon utefest i Älvsjö, men klockan hade hunnit bli runt elva så det kändes rätt ovärt att åka ända dit ut från Fridhemsplan, så det blev hem till Calle och kolla en film och däcka i samma säng vid tvåtiden som vanligt.. (och nej, för er nyfikna jävlar, vi sov inte tillsammans sen.. haha)

Idag har varit en väldigt händelsefattig dag, men ändå ganska skön. Var och gymmade med Titus vid fyrasnåret men i övrigt har det bara varit chill ma brill för min del.
Imorgon är det fotbollsturnering i plugget, är ruggigt taggad och jag hoppas att ni andra i Sp1a också är det! Eller förlåt, Lennart FC var det ju : )
Nu ska jag slita mig från datorn lite för att gå över till TV:n istället, omväxling like whoa! ;)

Kappe - din hiphopsnubbe bland alla håkanhellströmare


What up?

Väldigt länge sen jag uppdaterade i bloggen, tror det var onsdagen innan långhelgen. Så vad har jag been up to då?
Startade långhelgen med att åka ut till landstället i skärgården med familjen och några kusiner, jättetrevligt :)  Fick största sommarfeelingen av det; grilla, bada bastu, sola lite smått och bara leva helt bortom allt vad datorer och sånt heter. Fast TV har vi förstås, hehe..

Kom hem på fredagskvällen och var ganska trött och seg, så Calle kom över för att kolla på Schlagerfestivalen och bara ta det rålugnt. Hajjar inte hur dom kan låta såna där pakter gå obemärkt förbi, dom där jävla öststaterna kan väl ha en egen tävling nästa gång istället.

På lördagen drog vi ut till Kanalplan och kollade på HTFF-Spårvägen, ganska så ovärt faktiskt. HTFF är för er som inte vet Hammarbys talangfotbollsförening, alltså där talangerna lirar innan de tar plats i A-laget. Hur som helst så var vädret ganska fint när vi drog där vid tolvtiden, men väl där så började det ösregna och då stod jag där som ett fån i en tunn tjocktröja och Calle flinandes med sin regntåliga jacka. SYND!
På kvällen träffade jag två kompisar jag inte hade sett på år och dar kändes det som, Issa och Melica. Vi sågs innan jul senast om jag inte minns fel så det var jättetrevligt :)  Vi drog till NRJ in the park men missade tyvärr Snook, så då pallade vi inte stanna och åkte hem till Melica och spelade monopol och åt supergod äppelpaj :P
Minns inte riktigt vad jag gjorde i söndags faktiskt, men någonting var det (nähä?)

Sedan har nu ännu en skolvecka gått, och nu känns det verkligen ONÖDIGT att gå i plugget!
Betygen sätts typ nu och när man redan jobbat klart med alla kapitel och gjort sina läxor så är man inte direkt motiverad till att gå dit, det enda är väl att träffa Spetta (Sp1a), sin trevliga klass ; )

Till alla hiphopheads därute, listen up! Ni måste, och jag repeterar, MÅSTE kolla in Professor P:s platta "Patience", den är fan en av de absolut bästa skivor jag hört. Otroligt bra beats, grym lyrik, flow, teknik.. allt! Fast söker ni något Timbuktu-liknande med sväng i så har ni inte kommit helt rätt. Visst, det finns många spår med schysst melodislinga och så, men fokuset läggs på texterna och soundet, inte att det svänger. Det är mer ett klassisk hiphopalbum: texter med innehåll som berättar någonting, en hel del scratch och hårda trummor sammansatt med tung bas. Det är så nära äkta hiphop du kan komma enligt mig.

Vart är festerna när man behöver dom egentligen?
När man är på humör så finns dom inte någonstans, och när man är seg och bara vill chilla så finns det tusentals.. det är helt sjukt.
Så vi får se vad som händer, antingen blir det bara ta det lugnt hemma eller så kanske jag chillar över till en kompis. Blir soft med parkchill imorgon med Malin och en massa folk jag aldrig har träffat förut iallafall : )

Inte världens intressantaste inlägg kanske, men kände bara för att skriva lite så folk slipper gnälla om att jag aldrig gör det ; )

Just det, Bajenmatch imorgon också. "Anders Svensson är en tjockis! Tjockis, tjockis, tjockis!" :D

Puss på alla dudes and dudetts där ute keepin it real!

Listdags

Idag känns som en sån där dag då det inte finns något att skriva om, så i brist på annat lägger jag upp en lååång lista som jag snodde från någon människas blogg.


PERSONLIGT

1. Vad heter du? Kasper
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Ingen aning, nått tufft kanske.. men jag är väl rätt nöjd som det är
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Usch, det vill jag inte veta :P
4. Vilket stjärntecken är du? Skytte
5. Vilken årgång är du? 1990
6. Vart bor du? i Kärrtorp
7. Bott utomlands? Nope
8. Flyttat antal gånger? One time
9. Vart skulle du vilja bo? Italien.. vart som helst, bara det är Italien : )
10. Vilken skolklass? Första ring i gymnasiet, SP1a it is!
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Just nu något som har med skriva att göra, typ författare eller journalist

UTSEENDE
1. Hur lång är du? 1.80
2. Hårfärg och frisyr? Rött, vilken frisyr jag har vettefan asså
3. Ögonfärg? Gröna, tror jag
4. Mest nöjd med? Min lilla nyutsparade skäggväxt, haha
5. Minst nöjd med? Jaadu.. öronen?
6. Skostorlek? 42
7. Glasögon? Nej, men är rädd för att få det då resten av familjen har det :/
8. Har du några piercingar/tatueringar? Nej

FAVORITER
1. Filmer? Det finns så många, men en som dök upp i huvudet nyss (bara för att jag såg den i måndags) är "Remember The Titans"
2. Låtar? Ska jag välja en så blir det omöjligt, men om jag ska ta första bästa som jag aldrig tröttnar på så är det "Move On Up" med Curtis Mayfield
3. Årstider? Sommar!
4. Mat/dryck? Tortellini/hallonsoda (fast inte tillsammans)
5. Djur? Hund
6. Färg? Grönt (och tillsammans med vitt blir det en jäävligt najs kombination)
7. Parfym? Ferrari at the moment, men letar efter en ny
8. Tv-program? That 70's Show, Scrubs
9. Ämne i skolan? Idrott
10. Sysselsättning? Plugget i tre veckor till nu och sen sommarlov :D

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Ingen alls, det är ju snart sommar ju!
2. Vad använder du just nu för skor? Ett par vanliga vita sneakers och ett par glassiga svarta pengadojor
3. Favoritfärg på kläder? Helt omöjligt att säga, jag säger snarare det som passar snyggt tillsammans. Även om det såklart finns "big no-no"-färger också ; )
4. Favoritmaterial på kläder? Äh, den skippar vi va?
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Någon fin keps/mössa vore trevligt.
6. Favoritaffärer? Är inget shoppinfreak direkt, men Monkey Bizz, Carhartt och Cali Roots är väldigt fresh.
7. För hur mycket köper du kläder för i månaden? Beror helt på hur mycket pengar jag har. Allt från 0 till några tusen alltså :P
8. Favoritmärke? Jag blandar ganska friskt, men om jag måste välja så är Eckö en favorit
9. Vad har du för byxstorlek? runt 32 har jag för mig, har inte värsta kollen på det.
10. Vad har du för tröjstorlek? Medium typ, men jag provar väl snarare tills någonting passar liksom :P

DITT RUM
1. Stort, litet eller mitt emellan? Hyfsat stort
2. Vilken färg på tapeterna? Jätteljusgrönt
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? Lite allt möjligt, inte direkt genomtänkt, haha
4. Favoritmöbel i rummet och varför? Soffan, no doubt
5. Vad vill du ändra där inne? Inget. Eller ska sätta upp en spegel och gardiner snart, men det är ju på g
6. Vad har du där inne av följande:
a) tv? Ja
b) video/dvd? Nej
c) dator? Nej
d) stereo? Ja
e) telefon? Nej
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Lite av vår trädgård och några grannhus
8. Vad gör du oftast i ditt rum? Sover, kollar på TV, chillar till musik
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? Min nalle!
10. Favoritpryl i rummet? TV:n

BLANDAT
1. Vad heter din gudmor? Gudmor, vad är det nu då? Men har ett svagt minne att det är Maria, min moster.
2. Vad är du beroende av? Musik
3. Vilket land kommer du i från? Sverige
4. Vilken sorts lipsyl använder du? Ehh..
5. Vad tror du på? Mig själv, såklart. Men om man tänker religiöst and all så tror jag att det finns något däruppe, men det behöver inte vara Gud
6. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Är konfirmerad, men skulle inte säga att jag "tillhör" någon religion direkt
7. Vad köpte du senast? iPod (drygt, jag vet :P)
8. Har du nåt husdjur? Nope.
9. Vad bor du i?  Villa

GREJER
Plånbok: Nån billig från Italien
Solglasögon: H&M


That was all folks.. Ut och njut nu i det vackra vädret, för det ska iallafall jag göra : )
Pusshej!

Rubriker är överskattade..

Vad har hänt på sista tiden egentligen?
Helgen var väl inte överdrivet fartfylld men ganska lagom chill sådär, orkar inte gå in på detaljer direkt. Bajenmatch i söndags mot Örebro iallafall, och glädjen vid målet som kom i 92:a minuten kan fan inte beskrivas med ord. Vi hade stått där hela matchen i klacken och klagat, med all rätt för vi lirade fan inte bra asså, och att inhopparen och den inlånade isländska anfallaren Heidar Juliosson skulle avgöra var otroligt otippat (även om Calle tippade att han skulle komma in och näta 4 ggr i den 87:e min, men det var ju bara ren tur :P). Även om spelet gör mig lite orolig inför framtiden så visar det här ändå en otrolig styrka. Det är det laget som vinner de här riktiga skitmatcherna som i slutändan vinner allsvenskan. Jaja, nog tjatat om fotboll nu.

I övrigt sådär lagom mycket på g. Sitter och pumpar Afasi & Filthys nya mixtape "Hotell Stress vol.2 - still stressin'" i detta nu, jäävligt fresh måste jag säga. Det kommer så sjukt många nya skivor som jag måste kolla in, kommer få pumpa musik rejält i sommar.. men inte mig emot liksom :)
Köpt iPod i förrgår förresten också. Är inte en sucker för materiella ting direkt, men det var inte utan lite darr på händerna som jag öppnade förpackningen. 8 GB känns ganska lagom, har fyllt halva hittills och har en hel del kvar att lägga in.

Haha, måste bara berätta en grej till som hände igår kväll. Satt vid kvart över elva och fixade några sista grejer på datorn innan sänggående och plötsligt: (välj valfritt ljud när nånting stängs av jääättelååååångsamt).
Datorn stängdes av, alla lampor släcktes och kvar satt jag där helt paff i totalmörker. VAFAN?
Fick råpanik och sprang omkring och försökte tända alla lampor igen, men helt utan lycka. Började långsamt, väldigt långsamt, fatta att det var ett strömavbrott all denna kalabalik handlade om, så jag famlade omkring i mörkret med mobilen som enda ljuskälla och gick och la mig för lite skönhetssömn.

Hade sovit i en sisådär tjugo minuter... så plötsligt: (välj valfritt ljud när nånting sätts på jäääättelååååångsamt). Datorn gick igång igen, alla lampor började lysa på starkast möjliga ljus (jag hade ju i min panik vid strömavbrottet försökt tända ALLA lampor, så det var därför). Nu fick jag om möjligt ÄNNU mer panik, satte mig rätt upp i sängen och slog huvudet rätt i hyllan! Så då pallrade jag mig upp, jättetrött och med en liten söt bula på skallen, och stängde av datorn och släckte alla lampor och föll ihop i sängen igen.

Thats about it dudes and dudetts!

Kappe - ditt panikslagna rödhår springandes omkring förvirrad i natten med en bula på skallen


Musik

"Är du ledsen min vän, känner dig deprimerad
gunga med till beatet så vänder vi på det hela
är trött på stramt prat, klart det blir trist
när man glider genom livet som en charterturist
helt utan egen vilja, aldrig tagit nån risk
knaprar dagligen en hel jävla karta med pix
det är dags att rycka upp dig, dags att starta ditt shit
glöm alla dom idioterna som hatar din vibb"



Så rappar Chords i Timbuktus låt "Bra, Bra" på nya plattan (jag vet att jag tjatar om den låten, men den är sjukt bra.. lyssna in den goddamnit! :D). Hur som helst så fick den mig att börja fundera på det här med musik och vad det är som gör det till en så stor grej för oss människor.

För visst kan väl ingen förneka musikens betydelse för våra liv?
Min åsikt är att det finns få grejer som står över musiken i vår värld idag. Visst, pengarna styr världen rent praktiskt och det trista faktumet är vi alla väl medvetna om, men om vi bortser från det så är det nog bara kärleken som slår musiken.
Det som verkligen fångade mig var Chords två första rader, de talade på något sätt till mig och väckte direkt tanken om detta inlägg. Nu talar jag ju för mig själv förstås, men om du är nere och deppig, men sedan lyssnar på en låt som denna så kan den lätta på stenen i dina bröst och torka dina tårar. Jag säger inte att det alltid gör det, för vissa saker behöver bearbetas på andra sätt, men musik kan verkligen påverka ditt sinnelag så otroligt mycket.

Det kan ju förstås gå andra vägen också. Minns en gång, kan ha varit för två år sedan ungefär, då jag för första gången lyssnade på en låt vid namn "You Never Know" med Immortal Technique.
Låten handlar om honom själv och en tjej som han träffat som på något sätt levde "över" alla andra. Hon var otroligt vacker och gjorde helt enkelt sin grej, och även om många försökte efterlikna henne så gick det bara inte. Immortal berättar då genom hela låten hur han sakta men säkert lär känna denna tjejen, eller ska vi säga kvinnan, och är rädd för att närma sig henne då han inte vill förstöra det de har. Men en dag kan han inte hålla det inom sig längre och berättar att hon är hans allt och att han inte kan leva utan henne, men det enda hon gör är att krama honom hårt och länge och sedan springa gråtandes därifrån.
Immortal bestämmer sig då för att gå vidare även om hans hjärta är krossat, och hans liv går vidare. Men flera år senare kommer han på sig själv med att fortfarande tänka på och sakna henne, så han söker upp det stället där hon brukade bo när de kände varandra. Hennes mamma öppnar och ger honom ett brev som är från just den där kvinnan. I brevet berättar hon att hon antagligen kommer att vara död när han läser det, och att hon hade haft HIV sen långt tillbaks och att det var därför hon inte vågade låta någon komma henne nära. Hon skrev att hon älskade honom, och bad honom att lova att möta henne i himlen.

När jag hörde den här låten för första gången så började jag gråta. , nu har jag erkänt det, även om det tärde på min manlighet ;-)  Var jätteförvånad över mig själv efteråt, men det var en ny upplevelse kan man säga och sånt lär man sig ju av. Jag "kände" helt enkelt låten så starkt, och den fick mig att tänka tankar som att "tänk om jag förlorar den och den" osv.

Så varför är musik en så viktig del av det liv vi lever idag? Något som jag tror är en sak vi människor behöver är att känna igen oss i saker; att inse att det finns folk som tycker, tänker och känner likadant som oss själva, och det är där musiken kommer in i bilden. Den görs av människor och till människor i syfte att skapa förståelse mellan människor för att helt enkelt öka samhörigheten.

Nu känner jag att jag snart börjar flumma iväg om jag inte slutar, men det jag vill komma fram till är att...
att.. äh, jag vettefan asså, men jag hoppas att det jag skrivit väckte några nya tankar hos er iallafall : )
Om ni redan nu har läst såhär långt, så kan ni lika gärna dela med er av egna erfarenheter. När har musik berört dig och vad har det för betydelse för dig? Ordet är fritt peepz!

Nu är det verkligen dags för mig att tänka på refrängen, ska upp före sju imorgon trots att jag börjar 10.25. Varför? Jo, jag går nämligen och tar sprutor med jämna mellanrum på SöS mot pollenallergin (som jag ju tidigare klagat så mycket på här i bloggen :P), och imorgon bitti klockan 8 är en av dessa gånger. Usch usch, jag vill verkligen SOVA nu, men jag antar att det i slutändan är värt det när jag är frisk från alla pollenbesvär.

Lev ut gott folk!
Kappe - din hobbyfilosof bland modebloggarna

Jag mår bra, bra, braaaaa

Rubriken kommer visserligen från "Bra, bra" från Timbuks nya platta (jävligt skön f.ö.), men den beskriver situationen ganska bra just nu.

  • Utvilad som fan. Var och simmade (mest badade kanske, men skyller på att jag e lite förkyld fortfarande :P) med Titus och Felix idag och man måste på något sätt bli avslappnad av att bada och basta och sånt. Råchill hur som helst.
  • Inte så mycket läxor och prov kvar, helt underbart. Visst, några grejer kvar, men ända in i kaklet liksom! :)
  • Professor P:s platta "Patience" dimper ner i brevlådan imorgon, är sjukt förväntansfull. För er som inte vet är det en ung (runt 21 har jag för mig) battle & punchline-rappare från Skåne som nu släpper sitt debutalbum på engelska. Kommer bli supernajs med lite utlovat New York-sound att tokdigga till : )
  • Allsvenskan har kommit igång bra nu och vi har fått en rätt bra inledning (även om vi mest mött skitlag än så länge). Nästa örebro hemma på söndag and it couldn't get much sweeter could it?
  • Sommaren svagt på ingång och känns som att det händer lite grejer iaf. Ska tågluffa lite i Frankrike/Italien/nånstans med Calle, iväg till Malingsbo i förhoppningsvis 2 veckor och kanske iväg på en sista minuten i augusti med Titus och några till. Lär väl bli något mer, vill hinna med familjen ut och segla också..
Var inte så mycket mer jag hade på hjärtat just nu..
Simma lugnt och pimpa runt!

Kappe - din termos i gryningen

Värsta natten i mitt liv

Holy macarony!
Aldrig varit med om något liknande förut. Jag brukar aldrig ha några större problem med att somna, på sin höjd har det tagit någon timme några gånger då man ligger och grunnar över något, men i natt tog det fan skruv asså.

Släckte lampan igårkväll vid elva och kände mig ganska nöjd, nu skulle jag ju hinna sova ungefär 8 timmar och vara utvilad inför tisdagen. Men nejdå. Klockan tickade och elva blev till halv tolv, halv tolv blev till tolv. Vid det här laget var jag inte stressad över att somna direkt, men visst kände jag att "nu behöver jag fan sova". Men efter ett tag hade klockan hunnit bli kvart i ett, och då började jag få panik. Shit, jag ska ändå upp om 6½ timme!
Började snegla på klockan allt oftare och slogs då av den geniala idén att jag måste bryta mönstret lite. Så jag testade att vända på mig och ligga på andra ledden i sängen, flytta på sängen, lägga mig i soffan, vira in mig i täcket och lägga mig på golvet och mycket mer. Ingenting hjälpte.

Gick upp och tog ett glas vatten och stirrade mig själv i ögonen i spegeln. Vafan är det här egentligen?!

Sista gången jag kollade på klockan var den 04:23, och efter det måste jag väl ha somnat. Väckarklockan ringde kvart över sju och det kändes som att jag inte sovit en sekund på hela natten.

Idag gjorde jag nationella provet i matte och drog sen hem direkt. Kändes som att jag klarade det helt okej, även om det var sjukt jobbigt att ens tänka när mitt huvud var som en enda röra och jag satt där och snörvlade var femte sekund. Däckade sedan direkt när jag kommit hem och sov som en gris, och gick sen och lagade tortellini som jag käkade när jag degade framför tv:n : )
I övrigt händer väl inte så mycket idag, ska iväg till Calle lite senare och kolla på Malmö-Bajen. Första riktiga testet, vinner vi det här så leder vi serien och klarar vårt s.k. "tunna" försvar att stoppa Junior/.J.Johansson så klarar dom fan allt.
Sjukt nervös.

Inte så mycket mer jag hade på hjärtat just nu. Chill ma brill!

Kappe - din snörvelnisse bland björkarna

Bad day

Tänk dig att du vaknar en morgon och plötsligt har svårt att andas. Du har sovit ut gott och väl men känner dig ändå inte utvilad. Din näsa rinner konstant, och du går omkring och hostar och ser ut som en nyvaken kines med ögoninflammation. Du unnar dig en riktigt god frukost men märker att du inte alls känner av smaken. Du går ut och känner hur det blir värre, nysningarna kommer allt tätare och huvudvärken svävar som ett svart moln över ditt huvud.

Då vet du hur jag har haft det idag. Pollen slog till på allvar mot min kropp och jag tror fan jag har snytit mig igenom en hel regnskog av hushållspapper. Pollenhalten har varit hög i mer än en vecka men det var inte förrän idag som det slog till. Calle har varit risig ett tag så han kan ju iofs ha smittat mig också.
Igårkväll var det rätt lugnt, och då bestämde jag mig för att skippa plugget pga. att det kändes som att det arbetet lika gärna kunde göras här hemma, men det var nog tur det för idag hade jag aldrig pallat gå till plugget.

I övrigt är det rätt lugnt just nu. Nationella i matte imorgon och jag har inte pluggat ett skit, men äh.. det får gå som det går, kommer väl klara mig rätt okej iallafall får jag hoppas.

Simma lugnt allihopa!

Kappe - din... äh, jag orkar fan inte just nu, haha.

De e lööööögnt!

I brist på en bättre rubrik så fick det bli mitt fina valborgscitat som jag tydligen upprepade femtusen gånger under min "mindre vakna period" : ).

Otroligt seg dag idag asså. Jag och calle drog upp vid ettiden och lagade tortellini-frukost, YUMMY! : )
Sen lämnade calle stackars mig här hemma med ingenting att göra. Men jag kunde inte riktigt heller dra iväg någonstans, skulle ju iväg till farfar sen och käka middag med familjen. Det är ett fett i-landsproblem har jag kommit på, när man har en massa tid att döda innan man ska göra någonting, men de enda sakerna man kommer på att göra tar för lång tid. Gaaah!

Det har varit en väldigt lugn helg annars. Direkt efter plugget i fredags drog jag in till stan där jag mötte Christelle och senare Emil som jag inte träffat på länge, riktigt trevligt : ) Vi hade bestämt oss för att hälsa på Marcus som praoade på Gulan, så vi kollade läget med honom och damp sen ner i två sackosäckar, utmattade efter veckans bestyr :P
Marcus skulle tydligen vidare med sina kompisar, så vi lämnade honom åt dom medan vi drog vidare till gallerian. Besvikelsen var total när browniesarna var SLUT, men milkshake dög det också. Efter att ha stött på en gaaalen busschaufför som sa åt mig att "passa sig" och undrade "hur fan jag betedde mig" bara för att jag pratade i mobilen samtidigt som jag steg på bussen så hamnade vi hemma hos Christelle med varsin kopp te och kollade på "sagan om saftkalaset" på youtube, preciis min humor :D

Sen bar det av hemåt för min del, och efter middagen var vi ett gäng ute på Långholmen/Rålis/Tanto och chillade. Först skulle vi vara på Långholmen men sedan kändes Rålis på något sätt mysigare (dvs. mer folk :P), så då drog vi dit istället. Det var myspys med musik och vattenpipa ända tills farbror blå kom och skulle sabba. Vi var enligt dom "störda" för att vi undrade varför dom gick och hackade på oss när vi inte druckit något (eller en del hade ju det, men inte såå mkt ;P). Jag är inte den som skriker "fuck the law" och är allmänt revolutionär sådär, men lite trevligare kunde dom fan ha varit..

Igår var det handbollsfinal så jag och Malin drog dit i förväg och tjackade svarta biljetter utanför eftersom att de "vanliga" var slut. Calle kom dit också, och efter en seg damfinal så var det äntligen dags. Och Bajen ägde ju verkligen sönder Skövde! Micke Jansson storspelade i målet och framåt var det inget fel på målskyttet direkt. 34-22 blev det tillslut och det var en sån otrolig känsla att stå där i klacken och sjunga och skrika SM-GULD tills man var helt hes :D  Nu är det bara fotbollen kvar då!
Sedan på kvällen var vi ett gäng (typ valborgsmänniskor+calle) som nu chillade i Långholmen (vilken fantasi vi har va? :P) med vattenpipa, musik och krök. Jag hade dock bestämt mig för att ta det rålugnt den här helgen så det blev ingen öl eller sprit för mig alls. Skönt att jag kunde hålla mig på mattan den här gången, vann nog några pluspoäng hos morsan för det : )

Imorgon skulle egentligen varit en jättejobbig dag, men jag skippar skolan helt imorgon så det blir råchill istället. På företagsekonomin ska vi jobba med ett arbete som vi ändå kan göra senare, och matten och datakunskapen kan man ju jobba med hemma. Kom iofs på att vi har nationella i matte på tisdag, men vafan.. Det lööööseer saajjj! :)

Äh, nu ska jag fiffla lite och sen ta och sova. Ska in och träna imorn med mah homie Titus men i övrigt är det inte mycket planerat.

Ta hand om er goddamnit! : )

Kappe - din chillare bland stressaporna

Usch usch usch.. minnesluckor

Vaknade imorse, helt naken som gud skapt mig och smått panikslagen. Var är jag? Hur kom jag hem igår?
Tänkte att "shit, nu lär jag ha 50 missade samtal på mobilen" och greppade efter den. Inte där.
Drog på mig ett par mjukisar och gick upp och möttes av pappa som berättar hela historien om igårkväll. Jag ska tydligen ha varit ganska borta vid ett-tiden (i runda slängar sådär) och inte svarat på mobilen vilket såklart gjorde pappa och framförallt mamma oroliga. Dom ringde Titus morsa och tog Titus nummer, och bad honom ta mig till Gullmars. Några kompisar till Titus hade släpat mig dit där päronen kom och hämtade mig med bilen. Har ett jättesvagt minne av att jag stod och skrålade Bajenramsor för att överrösta någon gnagare där, men efter det är det en enda jävla dimma asså.
Det som började så bra..

Det var ju riktigt najs fram tills dess att jag inte minns någonting. Vi var ett gäng som drog in på en kolonilott i Tanto och satt där på altanen och krökade och rökte vattenpipa med lite skön hiphop i bakgrunden. Kände bara Titus där och sen kände till två till lite svagt, men det var rätt sköna människor där så det var luugna puckar. Synd bara att jag gjorde bort mig inför alla. Jahapp, det var dom bekantskaperna liksom.

Det här är verkligen inte likt mig, det är inte "jag" att bli sådär packad. Den enda (bort)förklaringen jag har är att jag inte hade ätit tillräckligt under dagen, det var samma sak på nyår och då gick det ju som det gick. Att man inte lär sig efter första gången är ju en jävla gåta asså.

Sedan berättade pappa att jag tydligen sagt att jag hade mobilen när de hämtade mig, men att jag sedan inte hade den på mig när de kände efter när vi kommit hem. Så vi ringde Comviq för att spärra men då skulle man ha nån IEN-kod som bara fanns på lådan som mobilen kom i och i själva mobilen. Smart!
Så vi vände upp och ner på huset och hittade någon kod som tydligen räckte till att spärra mobilen som tur var.
Efter ett tag så kom det fram att Titus kompis kompis hade hittat min mobil i sin jackficka (av nån anledning). Vilken lättnad! Mobilen sket jag i egentligen, hade ändå tänkt köpa ny så det var ju bara en bra anledning att göra det, men att förlora alla nummer kändes inte så party direkt så då föll verkligen en sten från mitt bröst.

Nu är det plugget igen efter långhelgen och det känns väl inte jättekul direkt. Vi har inte så mycket läxor just nu, men bara för att jag skrev det så kommer vi väl få arton uppsatser att skriva redan imorgon. Då gäller det verkligen att vara på tårna direkt så jag slipper mitt eviga sista minuten-pluggande.

Apropå... ja, ingenting egentligen, vilken otroligt viktig seger i söndags mot BP! Jag och Calle hade en biljett över så vi drog med oss en tjej som vi träffade på festen i lördags.. bara en spontan grej sådär. Spelet var sådär äckligt najs ibland så man nästan börjar våga drömma om guld, men sedan bjöd inte BP upp till så mycket motstånd så man kanske inte ska dra för stora växlar av den här matchen. Men det är som man säger: skit i tabellen - Bajen e bäst ändå!

Aja, tänkte kvarta nu.. orkar inte direkt kolla igenom så det kanske är lite osammanhängande eller ointressant att läsa.

Simma lugnt bitches!

Kappe - din varannan vatten på fyllan

RSS 2.0