De e lööööögnt!

I brist på en bättre rubrik så fick det bli mitt fina valborgscitat som jag tydligen upprepade femtusen gånger under min "mindre vakna period" : ).

Otroligt seg dag idag asså. Jag och calle drog upp vid ettiden och lagade tortellini-frukost, YUMMY! : )
Sen lämnade calle stackars mig här hemma med ingenting att göra. Men jag kunde inte riktigt heller dra iväg någonstans, skulle ju iväg till farfar sen och käka middag med familjen. Det är ett fett i-landsproblem har jag kommit på, när man har en massa tid att döda innan man ska göra någonting, men de enda sakerna man kommer på att göra tar för lång tid. Gaaah!

Det har varit en väldigt lugn helg annars. Direkt efter plugget i fredags drog jag in till stan där jag mötte Christelle och senare Emil som jag inte träffat på länge, riktigt trevligt : ) Vi hade bestämt oss för att hälsa på Marcus som praoade på Gulan, så vi kollade läget med honom och damp sen ner i två sackosäckar, utmattade efter veckans bestyr :P
Marcus skulle tydligen vidare med sina kompisar, så vi lämnade honom åt dom medan vi drog vidare till gallerian. Besvikelsen var total när browniesarna var SLUT, men milkshake dög det också. Efter att ha stött på en gaaalen busschaufför som sa åt mig att "passa sig" och undrade "hur fan jag betedde mig" bara för att jag pratade i mobilen samtidigt som jag steg på bussen så hamnade vi hemma hos Christelle med varsin kopp te och kollade på "sagan om saftkalaset" på youtube, preciis min humor :D

Sen bar det av hemåt för min del, och efter middagen var vi ett gäng ute på Långholmen/Rålis/Tanto och chillade. Först skulle vi vara på Långholmen men sedan kändes Rålis på något sätt mysigare (dvs. mer folk :P), så då drog vi dit istället. Det var myspys med musik och vattenpipa ända tills farbror blå kom och skulle sabba. Vi var enligt dom "störda" för att vi undrade varför dom gick och hackade på oss när vi inte druckit något (eller en del hade ju det, men inte såå mkt ;P). Jag är inte den som skriker "fuck the law" och är allmänt revolutionär sådär, men lite trevligare kunde dom fan ha varit..

Igår var det handbollsfinal så jag och Malin drog dit i förväg och tjackade svarta biljetter utanför eftersom att de "vanliga" var slut. Calle kom dit också, och efter en seg damfinal så var det äntligen dags. Och Bajen ägde ju verkligen sönder Skövde! Micke Jansson storspelade i målet och framåt var det inget fel på målskyttet direkt. 34-22 blev det tillslut och det var en sån otrolig känsla att stå där i klacken och sjunga och skrika SM-GULD tills man var helt hes :D  Nu är det bara fotbollen kvar då!
Sedan på kvällen var vi ett gäng (typ valborgsmänniskor+calle) som nu chillade i Långholmen (vilken fantasi vi har va? :P) med vattenpipa, musik och krök. Jag hade dock bestämt mig för att ta det rålugnt den här helgen så det blev ingen öl eller sprit för mig alls. Skönt att jag kunde hålla mig på mattan den här gången, vann nog några pluspoäng hos morsan för det : )

Imorgon skulle egentligen varit en jättejobbig dag, men jag skippar skolan helt imorgon så det blir råchill istället. På företagsekonomin ska vi jobba med ett arbete som vi ändå kan göra senare, och matten och datakunskapen kan man ju jobba med hemma. Kom iofs på att vi har nationella i matte på tisdag, men vafan.. Det lööööseer saajjj! :)

Äh, nu ska jag fiffla lite och sen ta och sova. Ska in och träna imorn med mah homie Titus men i övrigt är det inte mycket planerat.

Ta hand om er goddamnit! : )

Kappe - din chillare bland stressaporna

Kommentarer
Postat av: Christelle

Haha :D våran lyckade fredagseftermiddag :D

Tack så mycket, du får låna den om du vill (a)
Pussisar

2007-05-07 @ 11:18:40
URL: http://christelle.blogg.se
Postat av: Kappe

Yesyes :D
Åh, va gölligt.. funtar på att ha den på någon fest framöver så det blir super. Tror den skulle sitta jättefint på mig ;)
Pusspuss

2007-05-07 @ 21:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0